Üzenetek: 1
Témák: 0
Értékelés:
0
Sziasztok
Remélem nem késtem le, nekem is küldhetne valaki egy számviteli példát egy épitőipari céghez. ( épitésekel és ingatlan forgalmazásal foglalkozik a cég)
köszönet
Tibor
<!-- e --><a href="mailto:tibor.vass@simplex-tech.hu">tibor.vass@simplex-tech.hu</a><!-- e -->
Üzenetek: 41
Témák: 3
Értékelés:
0
Nekem is küldhetne valaki számviteli politikát nagyon megköszönném.
<!-- e --><a href="mailto:jutkamisan@tvnetwork.hu">jutkamisan@tvnetwork.hu</a><!-- e --> címre.
Üzenetek: 8
Értékelés:
0
Én is kérnél egy Számviteli Politikai mintát. <!-- e --><a href="mailto:gyulaineveszto@globonet.hu">gyulaineveszto@globonet.hu</a><!-- e -->
Köszönöm
Üzenetek: 253
Témák: 4
Értékelés:
0
Potyi köszi a választ.
Asszem én is ezt fogom csinálni. Voltam olyan süket, hogy a régieknek ingyen készítettem el.
Üzenetek: 1,966
Témák: 40
Értékelés:
0
Szia Vicus!
Azt csináltam, hogy minden cégemet nyilatkoztatom irásban ,hogy ők készítik el maguknak a szükséges szabályzatokat vagy megbiznak az elkészítésével.
Amennyiben én készítem el akkor egy havi könyvelési dijat kérek érte.
Üzenetek: 253
Témák: 4
Értékelés:
0
Azt kérdezném:
Egy új cégnél ill. átvett cégnél, ahol nincs még számvit.pol és Ti írjátok meg kértek érte pénzt?
Vicus
Üzenetek: 408
Témák: 34
Értékelés:
0
Sziasztok!
Nagyon hálás lennék, ha valaki nekem is tudna egy mintát küldeni. FŐleg egy olyan bt szvt. politikájára lenne szükségem, amelyik építőipari generálkivitelezéssel foglalkozik.
Természetesen ezen kívül is bármit megköszönnék.
Üdv. Andicsek
Esetleg az <!-- e --><a href="mailto:andicsek72@freemail.hu">andicsek72@freemail.hu</a><!-- e --> címre vagy privát üz.re
Üzenetek: 145
Témák: 10
Értékelés:
0
Sziasztok!
Szükségem lenne nekem is számviteli politikára.
Ha valaki tud ehhez valami jó könyvet ajánlani, vagy esetleg sémát küldeni, azt nagyon megköszönném.
Üdv.
Adri
Üzenetek: 2,102
Témák: 14
Értékelés:
0
Sziasztok!
Aki kérte elküldtem a számviteli politikát. Ha valaki nem kapta meg jelezzen.
kati
Üzenetek: 4,383
Témák: 21
Értékelés:
6
Kati!
Az én e-mail címem <!-- e --><a href="mailto:vmoni@t-online.hu">vmoni@t-online.hu</a><!-- e -->, ha nem lenne nagy szemtelenség én is kérhetnék? :oops:
Üzenetek: 1
Értékelés:
0
Sziasztok!
El tudnátok nekem is küldeni?
<!-- e --><a href="mailto:F_Kriszti@yahoo.com">F_Kriszti@yahoo.com</a><!-- e -->
Előre is köszi,
Kriszti
Üzenetek: 2,102
Témák: 14
Értékelés:
0
Ha küldenél e-mail címet akkor küldök.
Üzenetek: 38
Témák: 12
Értékelés:
0
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni, keresnék számviteli politika mintát vagy ingyenes készítő programot SOS-ben!
Köszi előre is a válaszokat!
Shina