Üzenetek: 334
Témák: 13
Értékelés:
0
Még mindig evvel a CSED leadással szenvedek. Tb elektronikus regisztrációs email cím ugyanaz most már mint az ügyfélkapu értesítési tárhely email címe A cégkapu nál viszont más email cím van mint a tárhelynél. Még mindig visszadobják ilyenkor is a foglalkoztatói igazolást vajon, hogy nem egyezik ?
Értékelés:
0
Igen köszönöm a saját adatoknál az ügyfélkapu email címe van . A tb regisztrációs lap másolatot nem találom, be kell menjek hozzájuk megkérdezni, mi lett leadva.
Üzenetek: 8,484
Témák: 157
Értékelés:
16
A Saját adatoknál van.
Üdv: Klári
Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál.
Értékelés:
0
Az ügyfélkapu email címét kb 5 perc alatt kicserélni másikra ...Akkor ez a megoldás. Persze tudni kéne mi a regisztrációs email -- azt honnan tudhatom meg?
Üzenetek: 1,150
Témák: 12
Értékelés:
0
Ha a regisztrációs lapon megadott, és a beküldő személynek az ügyfélkapus e.mail címe nem egyezik, akkor elutasítja a befogadást. Ezt kell ellenőrizni.
Értékelés:
0
2018-11-28, 15:41
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2018-11-28, 15:57. Szerkesztette: tibor200.)
Sziasztok
Csed igény lett beadva visszaírt az Államkincstár üzenetben hogy nem lett volna a cég jogosult beadni a CSED igényre a Foglalkoztatói igazolást ellenőrizze az adatait . Ellenőriztem minden adat passzol a cég adatai a dolgozó adatai, már második gyerekre adja be a csed et.
Regisztrálva van a cég elektronikus beadásra , bent voltam a Teve utcában avval nincs gond megvan az ügyvezető is ott mint aki beadhatja.
Egyszerűen nem tudok rájönni mi lehet a hiba mindig visszadobják evvel az üzenettel , hogy jogosultság probléma. A Teve utcába bementem személyesen ott azt mondta a hölgy , hogy az ügyfélkapu email címe nem egyezik, de nem is értettem mivel nem egyezik ...csak le akartak rázni szerintem fogalmuk sem volt mi a probléma . Csak az a baj hogy nekem sincs ...
Levélben keressem meg őket ?? Mi a címük?
Az ügyintéző nincs bejelentve az lehet a gond??
Most újra leadom az ügyvezetőt írom az ügyintéző helyére hátha jó lesz.
Meg Csed és gyed együttes igénylését akartuk olyan nyilatkozatot töltött ki közben a nyomtatványon csak vagy az egyiket vagy a másikat lehet bejelölni vagy CSED vagy Gyed igénylést. Lehet hogy ez az utóbbi a baj?
Üzenetek: 12
Témák: 3
Értékelés:
0
Köszi placebo
Már néztem . de csak kitöltési van. És csak 20 pontos. Ezt azért hangsulyozom , mert a mü ránéz és azt mondja 21
pontos a jó .
iCA
Értékelés:
16
Nyugi Ica!
Nem kötelező a gépi kitöltés. Nem irigyellek a kézi kitöltésért, de el kell fogadniuk, ha szabályosan aláírva stb. adod ki.
Üzenetek: 12
Témák: 3
Értékelés:
0
Sziasztok!
Nagy bajban vagyok. A számitógéppel valami baj van/ A VERZIÓVÁLTÁSNÁL VALAMI történt
A lényeg : a géppel nem tudom megcsinálni a kilépéskor adandó papirokat.
Az álláskeresési járadék , seglély megállapitásához szükség lenne egy nyomtatványra ami 21 pontos.
A valahonnan talán tudok szerezni.. a többi nyomtatványhoz.
Az azért furcsa. hogy a munkaügyi közptunk azt modja, hogy a kézzel irt nyomtatványokat nem biztos, hogy elfogadják
mert mindenki géppel adja le. / A CÉRNA ELSZAKADT,/
hA LEHET EZT A 21 PONTOS NYOMTATVÁNYT KÜLDENÉTEK. kÉZZEL KITÖLTÖM ÉS LESZ AMI LESZ.
iCA
Üzenetek: 335
Témák: 37
Értékelés:
4
2018-01-31, 10:32
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2018-01-31, 10:33. Szerkesztette: Kenderice.)
Szívesen.
(A szöveget a jogszabályváltozásoknak megfelelően aktualizáltam.)
"Kenderice Ákos is volt gyerek..."
Üzenetek: 2,605
Témák: 19
Értékelés:
3
Kedves Klári!
Kedves Kenderice!
Köszönöm szépen a választ! Az infókat átadom.
A "panaszmintát" köszönöm!
Üdvözlettel! A l b a
Üzenetek: 335
Témák: 37
Értékelés:
4
A dokumentumok, segédletek részbe -korábban- tettem fel egy ezzel kapcsolatos "panasz" mintát.
Lásd itt:
http://aktaforum.hu/showthread.php?tid=3276
/Minden aktuális benne, kivéve a Ket-re való hivatkozás. Azt majd módosítom, mivel azóta új eljárásjogi törvény lépett hatályba./
"Kenderice Ákos is volt gyerek..."
Értékelés:
16
Szia Alba!
Tegyen panaszt első sorban az OEP utdánál, ha ott nem veyet eredményre, akkor a Mü Biróságon.
Üzenetek: 2,605
Témák: 19
Értékelés:
3
Kedves Kenderice! Kedves Többiek!
Máshol olvastam egy esetet, hogy CSED-et kellene megigényelni táppénz után, de a munkáltató nem hajlandó a Foglalkoztatói igazolást sem a táppénzre, sem a CSED-re beadni.
Az érintett a táppénzes igazolásokat kísérőlevéllel beadta az illetékes helyre, de azt mondták neki, hogy így nem indul meg a táppénz számfejtése.
Mit lehet ilyenkor tenni hivatalosan?
Előre köszönöm a választ!
Üdvözlettel! A l b a