A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
közösségi fórum további bontása
#1
Már biztos felmerült, hogy főbb adónemenként célszerű lenne bontani. Így is biztos sok átfedés lenne, mert a szituk jellenzően nem 1 adónemet érintenek, de mindenképpen áttekinthetőbb lenne a fórum és keresni is könnyebb lenne.
Válasz idézéssel
#2
Egy-két hete már én is javasoltam, hogy nem kellene új témát nyitni, de nem történt semmi. Most már én is olyan nehezen találom meg a témát, amiben kérdezni szeretnék. Korábban nem volt ezzel gondom, de már túl széles a skála. Igazából nem is tudom, hogyan lehetne ezt orvosolni!
Erika
Válasz idézéssel
#3
Még arra is gondoltam, de nem akarok Lundáéknak nehézséget okozni, hogy pl ha valaki új témát akar nyitni, akkor ki kellene jelölni a kérdés/hozzászólás jellegét egy listából /adózás, nyenyi, táppénz stb/ és előjönnének az eddigi topicot és abból lehetne választani hogy melyik témát folytatná a forumozó.

Tudom leírni, meg elméletben egyszerűen hangzik, aztán fogalmam sincs mennyire lenne ez kivitelezhető. Csak ötletelek itten....
Válasz idézéssel
#4
Klári, az is lehet, hogy az új regizők sajnos ezt nem olvassák el Sad pedig kedves köszöntő!

Mi lenne ha egy új téma létrehozását megelőzné egy kérdés: pl."biztosan nem találsz megnyitva ilyen témát?" :lol:
Tünde
Válasz idézéssel
#5
Idézet a Kezdőlapon található kis fórumköszöntőből. csak be kellene tartani!

"Várjuk észrevételeidet, javaslataidat, új témáidat, de mielőtt új témát nyitsz, kérlek nézd át, hogy nincs-e már megnyitva a téma.
Új téma nyitásakor légyszíves igazodj a fejezetekhez, elkerülve a témák több helyen történő felvetését."
Üdv: Klári

Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál.
Válasz idézéssel
#6
Sziasztok!

Mit szólnátok ahhoz a javaslathoz, hogy csak akkor nyissunk új témát ha egyáltalán nincs olyan még, vagy semmi ami egy kicsit is hasonlítana témában az általunk feltett kérdésre? Visszakeresésnél nagyon rossz és hosszadalmas hogy ennyi téma van megnyitva. Hm? Ti hogy vagytok ezzel, mi a véleményetek?
Válasz idézéssel
#7
Edit!

Ne haragudj, igazad van, most nekem sem sikerül. Beadja az összes témát. Fogalmam sincs, hogy mi lehet a baj!

Lunda, Blondi segítsetek légyszí! (Most kiabáltam, remélem halljátok)
Erika
Válasz idézéssel
#8
Próbálkoztam, nem megy. Lépésről-lépésre, merre van az alul?
Régebben a keresőbe beütöttem vállalkozói járulék és feladta azokat a témákat, amibe ez benne van.
Üdv. Edit
Válasz idézéssel
#9
Edit!

Válasszd ki alul a fórumot, amelyben keresni szeretnéd, s akkor sikerül!
Erika
Válasz idézéssel
#10
edith Írta:Nekem most a kereséssel van gondom, korábban ezzel nem volt problémám. A fórumok - keresésbe beírom vállalkozói járulék, minden mást felad, csak ezt nem, pedig van ilyen konkrét téma. Valamit el lenkéskedek?
A fórum használatához nincs valahol útmutató - a gyengébbek kedvéért??

Csatlakoznék Edithez, mint gyengébb... :oops:
Üdv.: Zsuzsa
Válasz idézéssel
#11
Nekem most a kereséssel van gondom, korábban ezzel nem volt problémám. A fórumok - keresésbe beírom vállalkozói járulék, minden mást felad, csak ezt nem, pedig van ilyen konkrét téma. Valamit el lenkéskedek?
A fórum használatához nincs valahol útmutató - a gyengébbek kedvéért??
Üdv. Edit
Válasz idézéssel
#12
Tünde, pár hónapja én is úgy csináltam, ahogy te, aztán volt egy kis módosítás, amikor karbantartották a fórumot, s utána fedeztem én ezt fel, lehet, hogy addig is volt, nem tudom.
De így egyszerűbb, mert az összes új hozzászólás megjelenik. Ha pedig a megválaszolatlanra kattintasz, akkor az összes megválaszolatlan eléd tárul.
Erika
Válasz idézéssel
#13
Edit, ez eddig nekem is elkerülte a figyelmemet. Sad

Köszi Erika!
Tünde
Válasz idézéssel
#14
Kösz a segítséget, az új hozzászólásokat még eddig nem fedeztem fel.
Akkor visszavonom amit az előbb írtam.
Üdv. Edit
Válasz idézéssel
#15
Én a "Közösségi fórumok" alatt az egyes témakörökön belül nézem meg a témákat. Itt látszik a hozzászólások dátuma, ideje.

Sajnos egyre több új téma kerül megnyitásra. Igaz kicsit időigényes megkeresni az adott témát, de jó lenne folytatni a már meglévőket, hisz ezek automatice előre jönnek.

pl."Adózás,adók,bevallások,számvitel" alatt több mint 500 téma van! :lol:

Természetesen van amikor újat kell nyitni.
Tünde
Válasz idézéssel
#16
Edit! Én ezt úgy szoktam, hogy ott, ahol van az hogy "kezdőlap, fórumok, letöltések stb." lilában, ott a fórumokra rákattintasz, majd az új hozzászólásokra, akkor kiadja azokat a kérdésköröket, amiket azóta raktak fel, amióta utoljára felmentél a fórumra. Nekem legalábbis így a legegyszerűbb.
Erika
Válasz idézéssel
#17
Pörögnek a kérdések, hozzászólások és jó lenne gyorsan áttekinteni.
Én általában csak a kezdőlapot szoktam megnézni, illetve témákra rákeresek. Szerintem néhány kérdés azért marad megválaszolatlan mert a következő hozzászólás maga alá tolja. Nem lehetne a kezdőlapon legalább az utolsó 30 témát látni? Jó lenne ha a témában történt utolsó hozzászólás dátuma is megjelenne.
Üdv. Edit
Válasz idézéssel
#18
jó ötlet
köszi Big Grin
Naná, hogy normális vagyok.
A hangok is megmondták.
Válasz idézéssel
#19
Drága Blondi és Lunda!

Tudom, hogy javaslatommal többlet munkát Nektek okozok, de szellemi gyermeketek egyre népszerűbb és ami vele jár egyre áttekinthetetlenebb.
Javaslom, hogy új témát csak egy bizonyos helyen lehessen nyitni. Ezt követően Ti soroljátok be a megfelelő fejezetbe illetve csatoljátok a már nyitott témához.
Talán ez segít. Mégegyeszer bocsi. :oops:
Klári
Válasz idézéssel
#20
Szerintem is tökéletes lenne. Így a régebbi ifókat is könnyebben vissza tudnánk nézni. Időt takaríthatnánk meg. Nem kellene egy-egy témával újra foglalkozni.
Vicus
Válasz idézéssel
#21
Szerintem jó lenne, fórumtémaként megjelölni : azonosítóval jelölt bevallások, adatszolgáltatás, bejelentőlapok. Ennél a résznél témaként csak a nyomtatvány sorszámát lehetne megjelölni. Ide átlehetne csoportosítani a 06T1031, 0608, 06584 st... Könnyebb lenne az infóhoz jutni.
Üdv. Edit
Válasz idézéssel


Fórumra ugrás:


Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég